Producătorii de filme părăsesc California, în căutare de locaţii mai ieftine

Cu cât statul California se îngroapă mai mult în datorii, cu atât este privat de o sursă importantă din venituri, căci industria cinematografică se află în plin exod către alte state şi către provinciile Canadei, informează cotidianul Gândul.

15 afișări
Imaginea articolului Producătorii de filme părăsesc California, în căutare de locaţii mai ieftine

Producătorii de filme părăsesc California, în căutare de locaţii mai ieftine

Oriunde filmările se fac cu costuri mult mai mici este mai bine decât în California, stat ameninţat cu falimentul din pricina unei datorii publice de cel puţin 24 miliarde dolari. Uriaşa datorie este aproape echivalentă cu veniturile anuale de circa 30 miliarde USD pe care le încasează industria filmului, oferind şi locuri de muncă pentru 250.000 de locuitori.

Citeşte mai multe despre planurile producătorilor de film pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici