Promoţia la bilete pentru B'estfest a fost prelungită până pe 27 martie

Promoţia la biletele pentru festivalul B'estfest, care va avea loc în perioada 1 - 3 iulie, în Bucureşti, a fost prelungită până pe 27 martie, informează organizatorii, Emagic.

15 afișări
Imaginea articolului Promoţia la bilete pentru B'estfest a fost prelungită până pe 27 martie

Promoţia la bilete pentru B'estfest a fost prelungită până pe 27 martie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Biletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului vor putea fi achiziţionate în continuare la preţ redus cu 20%, respectiv 95 de lei pentru biletul de o zi sau 215 lei pentru abonamentul de trei zile, la care se poate adăuga voucherul de camping la doar 10 lei.

Iniţial, promoţia a fost anunţată până pe 22 martie.

Promoţia este valabilă doar până pe 27 martie, biletele urmând a fi ulterior disponibile la preţ întreg, până în ziua evenimentului, respectiv 125 de lei pentru biletele de o zi, 265 de lei pentru abonamentele de 3 zile, iar pentru acces în camping, la abonament se poate adăuga un voucher de 15 lei.

Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B'estfest, biletele vor putea fi achiziţionate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, la acestea adăugându-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

După un an de pauză, B'estfest revine vara aceasta, în perioada 1 - 3 iulie, într-un nou loc, în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari. Artiştii confirmaţi până în prezent la festival sunt Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain şi Haduken!.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici