Propunere indecentă primită de o tânără care a mers la un operator telecom să îşi schimbe telefonul

O tânără de 21 de ani care a mers la un magazin al unui operator telecom pentru a-şi schimba telefonul a primit ulterior o propunere indecentă de la angajatul căruia i-a dat datele de contact pentru un nou abonament.

29757 afișări
Imaginea articolului Propunere indecentă primită de o tânără care a mers la un operator telecom să îşi schimbe telefonul

Propunere indecentă primită de o tânără care a mers la un operator telecom să îşi schimbe telefonul

Gabriella Maria, în vârstă de 21 de ani, a mers la un magazin O2 din Essex, Marea Britanie, potrivit publicaţiei The Sun. Două zile mai târziu, angajatul de la magazin i-a transmis un mesaj cu textul: „Cât costă o noapte cu tine?”.

Tânăra a mers la magazin pentru a-l confrunta pe angajat. Mai mult, a depus plângere. „Am spus că este total inacceptabil. M-am simţit dezgustată”, a declarat ea.

În urma incidentului, compania i-a oferit tinerei un voucher în valoare de 100 de lire şi un buchet de flori, dar aceasta a refuzat.

O2 a anunţat că îşi cere scuze pentru incident şi că o anchetă internă a fost deschisă, urmată de măsuri. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici