Protagonista filmului "Tigru şi dragon" a fost cerută în căsătorie cu ajutorul unei drone

Actriţa chineză Ziyi Zhang, protagonista filmului "Tigru şi dragon", îşi va uni destinul cu cel al iubitului ei, un muzician celebru în Asia, după ce acesta a cerut-o în căsătorie cu ajutorul unei drone, a anunţat presa chineză oficială, citată de bbc.com.

341 afișări
Imaginea articolului Protagonista filmului "Tigru şi dragon" a fost cerută în căsătorie cu ajutorul unei drone

Protagonista filmului "Tigru şi dragon" a fost cerută în căsătorie cu ajutorul unei drone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La petrecerea organizată cu ocazia celei de-a 36-a aniversări a actriţei chineze, iubitul acesteia, Wang Feng, i-a trimis logodnicei sale o dronă albă ce purta un inel cu diamant, înainte de a îngenunchea în faţa ei şi de a-i cere să se căsătorească cu el.

Ziyi Zhang a acceptat cererea în căsătorie, în aplauzele invitaţilor de la acea petrecere.

La o zi după petrecere, Ziyi Zhang a publicat pe contul ei de pe o reţea de socializare o fotografie cu un foc de artificii, însoţită de cuvântul "Da!".

Wang Feng, partenerul ei de viaţă, este un veritabil star rock în China şi a mai fost căsătorit de două ori.

Ziyi Zhang a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolului principal pe care l-a interpretat în "Tigru şi dragon", un film de arte marţiale regizat de Ang Lee. Deşi a fost turnat în dialectul mandarin, acest lungmetraj a devenit un film cult şi s-a bucurat de un succes uriaş în Occident.

Ziya Zhang a jucat în aproape 30 de filme şi, pe lângă "Tigru şi dragon", s-a făcut remarcată şi în alte filme precum "Ora de vârf 2", "Musa, prinţesa războinică", "Casa săbiilor zburătoare", "Memoriile unei gheişe", "Ţestoasele Ninja", "Legături periculoase" şi "Mare Maestru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici