ProTV se pregăteşte de "Patru nunţi şi-o provocare"

"Patru nunţi şi-o provocare" este emisiunea pe care ProTV o propune mirilor, în această vară, informează un comunicat al postului de televiaiune remis MEDIAFAX.

620 afișări
Imaginea articolului ProTV se pregăteşte de "Patru nunţi şi-o provocare"

ProTV se pregăteşte de "Patru nunţi şi-o provocare"

Miresele care şi-au plănuit pas cu pas fiecare moment al celei mai importante zile din viaţa lor îşi pot face nunta vedetă în cadrul noului show realizat de ProTV, iar premiul pus la bătaie este o lună de miere de cinci stele. Tinerele dornice să intre în competiţie trebuie să acceseze formularul de înscriere, de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.

Formatul de succes "Four Weddings" al celor de la ITV Studios Global Entertainment a mai fost realizat în SUA, Australia, Canada, Finlanda şi Franţa. Miresele din România au din această vară parte de un show care va surprinde emoţiile şi experienţele trăite în cea mai importantă zi din viaţa lor. Fie că vor alege să fie sofisticate sau relaxate, tradiţionale sau nonconformiste, toate intră în luptă pentru un premiu cu totul şi cu totul special: o lună de miere de vis pentru ele şi alesul lor. Invitate rând pe rând la nunta fiecăreia, femeile trebuie să critice şi să jurizeze în secret fiecare moment în parte, iar cea care obţine cel mai bun scor pleacă într-o vacanţă de neuitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici