Provincialii şi Dragoş Chircu - primii finalişti pentru Cerbul de Aur 2008 (Galerie Video)

Trupa Provincialii şi solistul Dragoş Chircu sunt câştigătorii primei semifinale pentru selecţia concurenţilor români la Festivalul Cerbul de Aur 2008, care a fost organizată de TVR duminică, în cadrul emisiunii "Taverna estival", prezentată de Iulian Vrabete şi Alina Sorescu.

249 afișări
Imaginea articolului Provincialii şi Dragoş Chircu - primii finalişti pentru Cerbul de Aur 2008 (Galerie Video)

Provincialii şi Dragoş Chircu - primii finalişti pentru Cerbul de Aur 2008 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit TVR, Provincialii au cântat piesele "Time" şi "Oameni", iar Dragoş Chircu a interpretat "Breathe Easy" şi "Dreptul meu". Trupa Provincialii şi Dragoş Chircu au un CV impresionant, ei fiind, printre altele, câştigătorii trofeului Mamaia, în 2005, respectiv în 2006.

Finaliştii pentru Cerbul de Aur 2008 sunt selectaţi pe baza votului telespectatorilor şi a notelor din partea juriului, format din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Drăgan, jurnalista Liliana Levinţa, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru şi Andrei Kerestely şi regizorul muzical Alexandra Cepraga.

În acestă primă semifinală au mai concurat şi Rafael & Co, Annamari Dancs, Tavi Colen Band, Romeo Zaharia şi Jasmine.

Primii doi finalişti aleşi vor concura cu alţi patru, care vor fi desemnaţi în semifinalele ce vor avea loc pe 27 iulie şi 3 august.

Finala selecţiei pentru Cerbul de Aur 2008, în urma căreia vor fi aleşi cei trei concurenţi români, este programată pe 10 august şi va fi găzduită, ca şi fazele anterioare, de emisiunea "Taverna estival", transmisă în direct de TVR 1.

La cea de-a 16 ediţie a Festivalului Cerbul de Aur, organizată de TVR în colaborare cu Primăria Municipiului Braşov şi cu sprijinul Prefecturii şi Consiliului Judeţean Braşov, vor participa 30 de concurenţi, 27 din străinătate şi trei din România (lista completă a concurenţilor străini şi români care au trecut de primele etape ale preselecţiei poate fi găsită pe www.cerbuldeaur.ro).

Cele trei seri de concurs şi recitaluri din cadrul Festivalului internaţional Cerbul de Aur se vor încheia sâmbătă, 6 septembrie, cu decernarea premiilor.

Duminică, 7 septembrie, şi luni, 8 septembrie, TVR va continua Cerbul cu două seri de folclor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici