Putin, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. Oare ce face premierul Rusiei? - VIDEO

Premierul rus Vladimir Putin vrea să obţină al treilea mandat de preşedinte cu orice preţ. După ce partidul său, Rusia Unită, s-a promovat cu un clip electoral în care doi tineri fac sex în cabina de vot, Putin a ales o modalitate la fel de ingenioasă de a-şi face campanie.

677 afișări
Imaginea articolului Putin, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. Oare ce face premierul Rusiei? - VIDEO

Putin, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. Oare ce face premierul Rusiei? - VIDEO

În cadrul unei vizite în Belgorod, prim-ministrul Rusiei l-a aşezat pe guvernatorul provinciei pe un scaun al unui cabinet dentar, apoi şi-a luat în serios rolul de... medic stomatolog.

Putin l-a ameninţat pe Yevgeny Savchenko că "se va ocupa de dinţii lui" dacă nu va achiziţiona ustensile mai noi pentru clinica pe care a vizitat-o.

Premierul rus a fost şi la o şcoală din Belgorod cu ocazia vizitei în respectiva regiune, dar de această dată nu a intrat şi în rolul de profesor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici