Puya a filmat un videoclip pentru "Undeva-n Balkani" (Video)

Cântăreţul hip-hop Puya, care, anul trecut, şi-a lansat primul album solo din carieră, revine cu un nou material propriu, susţinut de un videoclip regizat de Marian Crişan, câştigătorul premiului Palme d'Or pentru scurtmetraj în 2008, informează casa de discuri MediaPro Music.

152 afișări
Imaginea articolului Puya a filmat un videoclip pentru "Undeva-n Balkani" (Video)

Puya a filmat un videoclip pentru "Undeva-n Balkani" (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Primul single promovat de pe noul material se intitulează "Undeva-n Balkani", iar videoclipul a fost filmat miercuri, la Studiourile MediaPro din Buftea, sub atenta supraveghere a lui Marian Crişan, regizorul şi scenaristul clipului.

"Este un videoclip ce foloseşte reţeta clasică pentru acest gen muzical, însă, de această dată, l-am vrut filmat într-un studio", povesteşte Puya.

Piesa "Undeva-n Balkani" reprezintă viziunea proprie a artistului faţă de România anului 2009 şi vine cu un stil muzical nou, foarte apropiat de cel al artiştilor de peste ocean. Melodia face parte din albumul "Românisme", primul dintr-o serie de două ce vor fi lansate împreună cu MediaPro Music. "Românisme" va fi disponibil pe piaţă la sfârşitul lunii martie, urmând ca, în septembrie, să fie lansat şi cel de-al doilea material.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici