Puya, primit cu huiduieli şi PET-uri aruncate pe scenă la Folk You - VIDEO

Cântăreţul hip hop Puya a fost primit cu ostilitate de publicul festivalului Folk You, sâmbătă seară, când, la auzirea gingle-ului ce îi anunţa intrarea, spectatorii au început să fluiere şi să huiduie, iar unii au aruncat cu PET-uri şi alte obiecte pe scenă.

1653 afișări
Imaginea articolului Puya, primit cu huiduieli şi PET-uri aruncate pe scenă la Folk You - VIDEO

Puya, primit cu huiduieli şi PET-uri aruncate pe scenă la Folk You (Imagine: Cristina Mazilu/Mediafax Foto)

Concertul lui Puya era ultimul din programul de sâmbătă al festivalului şi a fost precedat de show-urile unor artişti ca Alina Manole şi Mircea Baniciu.

În pauza dinaintea concertului, auzind gingle-ul care anunţa venirea lui Puya, publicul a început să fluiere şi să huiduie şi chiar să arunce cu diferite obiecte, care nu reprezentau un pericol, pe scenă.

Totodată, oamenii plecau în valuri, însă Puya a rămas să cânte.

Artistul hip hop figurează pe afişul festivalului Folk You din acest an, desfăşurat între 21 şi 24 iulie, alături de muzicieni ca Tudor Gheorghe, Mircea Vintilă, Nicu Alfantis, Ducu Bertzi, Florin Chilian şi trupe precum Zdob şi Zdub, Holograf, Vama, Taxi, dar şi Guess Who.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici