Queensryche şi Saga, la festivalul Rock the City

Formaţiile Queensryche şi Saga vor concerta, pe 28 iunie, la festivalul Rock the City, care va avea loc pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, eveniment la care a mai fost confirmată trupa Limp Bizkit.

47 afișări
Imaginea articolului Queensryche şi Saga, la festivalul Rock the City

Queensryche şi Saga, la festivalul Rock the City (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Biletele pentru festival au preţul de 130 de lei până la sfârşitul lunii, respectiv 150 de lei începând cu 1 iunie. Acestea pot fi cumpărate din magazinele Diverta şi Germanos, dar şi online, de pe site-urile Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro şi Bilete.ro.

Queensryche este o formaţie americană de progressive metal, formată în 1981, în Bellevue, Washington. Trupa a lansat până în prezent 12 albume, având vânzări de peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cel mai recent material discografic este albumul "American Soldier", lansat anul acesta.

În vara anului trecut, peste 3.000 de spectatori au asistat la primul concert susţinut de formaţie în România, care a prezentat "Operation: Mindcrime", o operă rock la care Queensryche a început să lucreze în urmă cu 20 de ani, dar şi "Operation: Mindcrime II", alături de cele mai bune piese de pe albumul "Empire".

Saga este o trupă canadiană de progressive rock, formată la începutul anilor '70. În prezent, Saga îi are ca membri pe Rob Moratti, Ian Crichton, Brian Doerner, Jim Crichton şi Jim Gilmour. Cel mai recent material discografic al trupei, a cărei discografie numără 31 de albume, este "The Human Condition".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici