Rachel McAdams, distribuită în următorul film regizat de Woody Allen

Actriţa Rachel McAdams va juca alături de Owen Wilson şi de Marion Cotillard în următorul film regizat de Woody Allen, informează Hollywood Reporter.

43 afișări
Imaginea articolului Rachel McAdams, distribuită în următorul film regizat de Woody Allen

Rachel McAdams, distribuită în următorul film regizat de Woody Allen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La fel ca în cazul tuturor filmelor regizate de Woody Allen, se cunosc puţine detalii despre acest proiect, producătorii păstrând în mare secret toate informaţiile referitoare la subiectul acestuia. Tot ce a putut să afle pentru moment presa de specialitate este faptul că filmările vor debuta la vară, în Franţa.

Cel mai recent film regizat de Woody Allen, filmat la Londra, se numeşte "You Will Meet a Tall Dark Stranger" şi va avea premiera pe 23 septembrie.

Actriţa canadiană Rachel McAdams a jucat în recent lansatul "Sherlock Holmes" de Guy Ritchie şi urmează să joace în următorul proiect cinematografic regizat de Terrence Malick, deocamdată fără titlu, alături de Christian Bale şi Javier Bardem. Rachel McAdams va juca şi împreună cu Harrison Ford, în comedia "Morning Glory", ce va fi lansată de Paramount Pictures pe 28 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici