Rachel Weisz şi Jude Law, premiaţi de public pentru rolurile de pe scena de teatru

Rachel Weisz şi Jude Law au primit premiile pentru cea mai bună actriţă, respectiv cel mai bun actor la gala Whatsonstage.com Awards, în cadrul căreia câştigătorii sunt aleşi prin votul publicului de teatru, informează femalefirst.co.uk.

20 afișări
Imaginea articolului Rachel Weisz şi Jude Law, premiaţi de public pentru rolurile de pe scena de teatru

Rachel Weisz şi Jude Law, premiaţi de public pentru rolurile de pe scena de teatru (Montaj foto)

Actorul Jude Law, în vârstă de 40 de ani, a primit acest premiu graţie interpretării sale din piesa "Hamlet", de William Shakespeare, iar Rachel Weisz, pentru evoluţia sa din piesa "Un tramvai numit dorinţă", ambele fiind produse de Donmar Warehouse Group.

Interpretarea actriţei Rachel Weisz a ajutat spectacolul în care a jucat să primească titlul de cea mai bună relansare.

Patrick Stewart, starul serialului TV "Star Trek", a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar, pentru portretizarea lui Claudius într-o altă producţie "Hamlet", pusă în scenă de Royal Shakespeare Company (RSC). Rolul similar din categoria feminină i-a revenit actriţei Miriam Margolyes, pentru rolul din spectacolul "Endgame", pus în scenă la teatrul Duchess.

Patrick Stewart, în vârstă de 69 de ani, a fost distins şi împreună cu Ian McKellen - partenerul său din franciza de succes "X-Men" -, cu care a jucat în piesa "Aşteptându-l pe Godot", la Theatre Royal Haymarket din Londra, cu premiul "Evenimentul teatral al anului".

Cea de-a 10-a gală Whatsonstage.com Awards a avut loc duminică, la Prince of Wales Theatre din West End, Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici