Radiohead face muzica pentru o adaptare a lui Palahniuk (Galerie Video)

Formaţia Radiohead va semna coloana sonoră a filmului realizat după romanul "Sufocare/ Choke", scris de Chuck Palahniuk şi lansat în 2001.

11 afișări
Imaginea articolului Radiohead face muzica pentru o adaptare a lui Palahniuk (Galerie Video)

Radiohead face muzica pentru o adaptare a lui Palahniuk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adaptarea romanului "Sufocare" îl va avea ca protagonist pe actorul Sam Rockwell, informează BBC News Online.

Adaptarea cinematografică a romanului din 1996 a lui Chuck Palahniuk, "Fight Club", cu Brad Pitt şi Edward Norton, s-a bucurat de un mare succes pe plan internaţional.

Palahniuk a declarat că a ascultat Radiohead în timp ce scria "Sufocare" şi că i se pare incredibil că tocmai această formaţie va semna coloana sonoră a adaptării cinematografice a romanului său.

"Clark Gregg (regizorul filmului «Sufocare», n.r.) ştia că atunci când am scris «Sufocare» ascultam «Pablo Honey» (albumul de debut al Radiohead din 1993, n.r.) aşa că Clark i-a contactat pe cei de la Radiohead pentru a scrie un cântec pentru finalul filmului. Se pare că celor de la Radiohead le-a plăcut filmul şi au scris toată coloana sonoră", a declarat scriitorul.

Producţia "Sufocare" va fi lansată în luna noiembrie.

În România, cărţile lui Chuck Palahniuk au fost publicate de editura Polirom: "Fight Club", "Sufocare", "Jurnal", "Cântec de leagăn", "Monştri invizibili" şi "Bântuiţii".

Radiohead - "Karma Police"

Radiohead - "Street spirit"

Radiohead - "Fake Plastic Trees"

Radiohead - "Just"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici