Radu Mazăre, manechin pentru Botezatu: Cum arată primarul Constanţei în costum de toreador - GALERIE FOTO

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost toreador, vineri seară, la o prezentare de modă organizată la Mamaia, în cadrul primei seri a "Fashion Summer Festival", el purtând un costum mov, semnat Cătălin Botezatu.

595 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, manechin pentru Botezatu: Cum arată primarul Constanţei în costum de toreador - GALERIE FOTO

Radu Mazăre, manechin pentru Botezatu: Cum arată primarul Constanţei în costum de toreador

GALERIE FOTO

Mazăre a încheiat prezentarea colecţiei "El Torero", semnată de Cătălin Botezatu, prezentând un costum de toreador de culoare mov, având asupra sa şi o capă şi făcând şi paşi specifici toreadorului.

El a fost însoţit în timpul prezentării de două tinere care purtau rochii lungi, roşii, şi a fost admirat de mama sa, de fratele său, Mihai, de mai mulţi angajaţi ai Primăriei, dar şi de sute de persoane care au înconjurat zona din Piaţa Cazionoului, unde a fost loc evenimentul.

La finalul prezentării, Cătălin Botezatu şi Radu Mazăre au apărut împreună pe scenă pentru a mulţumi publicului.

Ce a declarat primarul municipiului Constanţei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici