Radu Mazăre, naş de cununie pentru şefa sa de cabinet. Vezi cum s-a îmbrăcat - GALERIE FOTO

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost naş de cununie sâmbătă pentru şefa sa de cabinet, care s-a căsătorit cu fiul unui om de afaceri constănţean, pentru a îndeplini acest rol edilul fiind nevoit să obţină o derogare specială de la biserică întrucât nu este căsătorit.

9478 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, naş de cununie pentru şefa sa de cabinet. Vezi cum s-a îmbrăcat - GALERIE FOTO

Radu Mazăre, naş de cununie pentru şefa sa de cabinet. Vezi cum s-a îmbrăcat (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Pentru că nu este căsătorit, primarul a fost naş împreună cu mama sa, ei cununându-i pe Andreea Scorei, şefa sa de cabinet, şi pe Alex Iorov, fiul unui om de afaceri.

Cununia civilă a fost oficiată de către viceprimarul Gabi Stan, iar cea religioasă a avut loc la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel", fiind oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Primarul Radu Mazăre a spus că este pentru prima dată când este naş de cununie.

"Sunt primii fini pe care i-am năşit. Lui i-am luat cadou o bicicletă", a declarat Radu Mazăre.

El i-a dat şi un sfat miresei: "să nu-şi toace la cap soţul".

După ce s-a încheiat ceremonia religioasă, alaiul de nuntaşi s-a îndreptat către un club din staţiunea Mamaia, unde a avut loc petrecerea, la care au participat aproximativ 400 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici