Radu Mazăre povesteşte despre ziua în care a devenit bărbat - VIDEO şi GALERIE FOTO

Radu Mazăre a vorbit, la „PoveŞtiri de Noapte”, despre viaţa lui intimă. Relaxat, într-o cadă cu lapte şi petale de trandafir, primarul Constanţei a povestit totul despre aventurile care i-au creat aura de personaj controversat.

407 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre povesteşte despre ziua în care a devenit bărbat - VIDEO şi GALERIE FOTO

Radu Mazăre povesteşte despre ziua în care a devenit bărbat - VIDEO şi GALERIE FOTO

"Virginitatea? Eu eram cam în clasa a 11-a, ea era şi ea micuţă, da' mai ştia, eu nu ştiam nimic", a povestit Radu Mazare la "PoveŞtiri de Noapte" de la Acasă TV.

"Mi-a prins bine, dar nici până acum nu m-am lămurit cu femeile astea, de-aia nu m-am însurat. Tot studiez şi studiez", a mai spus Mazăre.

Radu Mazare

Primarul Constanţei a mai spus că nu a plătit niciodată pentru o noapte de amor şi tot ce a făcut, a făcut "cu corazon".

Radu Mazăre are şi o filosofie legată de doamnele din viaţa lui: "L-am învăţat şi pe fi-miu: bă, un bărbat şmecher în viaţă, când este mic ia femei mai mari decât el şi cu cât înaintează în viaţă, ia mai mici. Le schimbi".

Radu Mazare

La capitolul Brazilia, primarul Mazăre a demontat un mit: "Cele mai frumoase fete pe care le-am întâlnit eu sunt în România. Pe primul loc. În Ucraina, Rusia, Brazilia numai vorbele sunt de ele. Adică lumea vorbeşte că sunt frumoase, dar dacă le dai jos de pe tocurile alea de le scoţi fanteziile să ştii că sunt destul de scunduţe, nu mai au picioarele aşa lungi, nu mai sunt aşa impunătoare nici în Nord, nici în Sud. Multe au celulită, au fundul cam mare, mai au de lucrat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici