Radu Mazăre s-a scufundat cu rechinii în concediul petrecut în Papua Noua Guinee

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a spus, marţi, că a fost foarte impresionat de concediul pe care l-a petrecut luna trecută în Papua Noua Guinee şi a afirmat că printre experienţele trăite aici una cu totul ieşită din comun a fost când s-a scufundat cu rechinii şi cu pisicile de mare.

77 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre s-a scufundat cu rechinii în concediul petrecut în Papua Noua Guinee

Radu Mazăre s-a scufundat cu rechinii în concediul petrecut în Papua Noua Guinee (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Cu rechinii coboram la 25-30 de metri, pe lângă recif, e vorba de Marea Barieră de Corali care se întoarce din Australia şi se continuă în Papua Noua Guinee, unde am fost noi, şi acolo chemau rechinii cu o sticlă de plastic, făcând nişte sunete la care ei sunt foarte receptivi. Noi stăteam lipiţi de recif pentru că rechinul, chiar dacă atacă, nu atacă lângă recif ca să nu se rănească. Era ca un perete, noi stăteam lipiţi, şi aveam rechinii la trei-patru metri de noi şi m-am speriat de ei", a spus Radu Mazăre.

Mazăre a afirmat că a fost impresionat şi de localnici care trăiesc din pescuit, iar unii dintre ei nu au nici măcar curent electric.

"A fost senzaţional. Am întâlnit triburi, oameni care trăiesc din pescuit şi din banane şi mango, care nu au curent, nu au televizor, nu au Băsescu, nu au radio. Ne-am scufundat cu rechinii, inclusiv cu rechinii de patru metri, m-am scufundat cu pisici de mare de cinci metri", a mai povestit Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa a petrecut un concediu de aproximativ două săptămâni, luna trecută, în Papua Noua Guinee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici