Radu Vâlcan, invitatul ultimei ediţii din acest an a emisiunii "Pro Motor"

Radu Vâlcan, prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate" de la Acasă Tv, va fi invitatul Roxanei Ciuhulescu, pe 19 decembrie, în ultima ediţie din acest an a emisiunii "Pro Motor" de la Pro Tv, informează televiziunea.

185 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan, invitatul ultimei ediţii din acest an a emisiunii "Pro Motor"

Radu Vâlcan, invitatul ultimei ediţii din acest an a emisiunii "Pro Motor"

Sâmbătă, pe 19 decembrie, în ultima ediţie din acest an a emisiunii "Pro Motor", Roxana Ciuhulescu va avea un invitat care va veni pe jos la întâlnire. Pentru că tocmai şi-a vândut maşina, un Audi A3, Radu Vâlcan, prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate" de la Acasă Tv, va testa sâmbătă un Volvo XC60.

Dotată cu un motor 2,4 diesel 163 CP, transmisie automată şi cutie tiptronic, maşina l-a cucerit pe prezentatorul "Poveştirilor Adevărate", care crede că acest model de Volvo este potrivit atât pentru familie, cât şi pentru un celibatar.

După ce i-a mărturisit Roxanei Ciuhulescu că prima sa maşină a fost o Dacia Super Nova, iar apoi a mai condus o Skoda Octavia, un Porsche Cayenne şi un Audi A3, Radu Vâlcan a recunoscut că Volvo XC60 l-a impresionat pentru că este spaţioasă, elegantă şi sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici