Radu Vâlcan nu se gândeşte să se recăsătorească

Actorul Radu Vâlcan, care poate fi urmărit Acasă în telenovela "Iubire şi onoare", a declarat, mierecuri dimineaţă, la ProFM, că nu doreşte să se recăsătorească.

194 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan nu se gândeşte să se recăsătorească

Radu Vâlcan nu se gândeşte să se recăsătorească

Matinalul de la "Alarma" ProFM, Bogdan Nicolai, a stat de vorbă cu Radu Vâlcan, pe care telespectatorii îl urmăresc Acasă în telenovela "Iubire şi onoare", despre relaţia lui cu Adela Popescu.

Actorul a declarat în interviul acordat ProFM că povestea de dragoste dintre el şi Adela a venit de la sine: "Practic ne-am apropiat amândoi cam în acelaşi timp, nu pot să spun că a existat un moment anume, dar am început să vorbim la un moment dat mai mult, despre secvenţele din serial, despre viaţă", spune Radu, care precizează ca amândoi şi-au dat seama cam în acelaşi timp că se plac, nefăcând neapărat unul dintre ei primul pas.

Actorul a explicat de ce nu s-au afişat încă de la bun început împreună: "Am considerat că este un timp al nostru, pe care vrem să-l conservăm cât mai bine şi nu ştiu poate în acest moment e nevoie de discreţie, ca în viaţa fiecărui om, de fapt, nu numai a noastră".

Întrebat ce îi place cel mai mult la Adela, el a spus: "Uşor, uşor m-a atras modestia ei, simţul umorului, naturaleţea, este o persoană extrem de sufletistă - lucruri care mă împlinesc pe mine. Are foarte multe calităţi, eu am enumerat acum doar câteva". El mai spune că secvenţa de la duş filmată împreună nu are nicio legătură cu acest început de relaţie, adăugând că astfel de secvenţe sunt extrem de greu de jucat şi că au fost foarte emoţionaţi în această ipostază.

Ascultătorii ProFM care au fost pe recepţie la "Alarma cu Sara şi Nicolai", miercuri dimineaţă, au mai aflat de la Radu Vâlcan că nu îşi doreşte încă să se recăsătorească. "Nu, nu mă gândesc la aşa ceva, este un moment frumos, ca în viaţa fiecărui om normal, şi noi încercăm să profităm cât mai mult de clipele astea, să ne bucurăm, să ne cunoaştem din ce în ce mai bine, să ne descoperim cât mai mult", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici