Radu Vâlcan prezintă luni pentru ultima oară emisiunea "Poveştiri adevărate"

Radu Vâlcan prezintă luni, de la ora 17.30, pentru ultima oară emisiunea "Poveştiri adevărate", el urmând să înceapă, din iulie, filmările pentru viitorul proiect MediaPro Pictures pentru Acasă, al cărui protagonist este, informează postul de televiziune.

471 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan prezintă luni pentru ultima oară emisiunea "Poveştiri adevărate"

Radu Vâlcan prezintă luni pentru ultima oară emisiunea "Poveştiri adevărate" (Imagine: Acasa TV)

Radu Vâlcan va prezenta pentru ultima dată împreună cu Ioana Maria Moldovan emisiunea "Poveştiri adevărate" luni, el urmând să intre în vacanţă, pentru ca în luna iulie să înceapă filmările pentru viitorul proiect MediaPro Pictures pentru Acasă, al cărui protagonist este.

Aflat din august 2009 în postura de prezentator al emisiunii "Poveştiri adevărate", Radu mărturiseşte că a învăţat foarte multe de la întreaga echipă: "Poveştirile mi-au oferit posibilitatea să evoluez, personal şi profesional. Am lucrat cu oameni extraordinari, profesionişti, am avut parte de susţinerea totală a întregii echipe. Prin natura subiectelor, am trăit emoţii foarte mari. Este o emisiune grea, care te răscoleşte şi te dezvoltă, iar munca celor din spate este formidabilă. Îmi va fi dor de toţi, dar colaborarea mea cu ei nu se va opri aici. Sunt oameni deosebiţi, persoane de la care am învăţat multe. Sunt onorat că am făcut parte din această echipă".

Radu va pleca pentru aproximativ o lună în Los Angeles, unde va îmbina utilul cu plăcutul, se va bucura de vacanţă şi se va înscrie la cursuri de actorie care îl vor pregăti şi mai mult pentru rolul de arab pe care îl interpretează în viitorul proiect MediaPro Pictures pentru Acasă: "Respect munca pe care o depun în noul proiect şi pe oamenii care au încredere în mine. M-am gândit să încep un curs de actorie în Los Angeles. Este un plus pe care vreau să-l adaug, pe lângă orele intensive de acest gen pe care le susţin împreună cu regizorii pe platourile de la Buftea", declară Radu.

Vedeta Acasă are în plan o vacanţă din care va rămâne cu siguranţă cu amintiri foarte plăcute: "Los Angeles este locul care mă linişteste, am prieteni acolo şi pot spune că am trăit în acest loc câteva experienţe care mi-au schimbat, oarecum, optica asupra vieţii. Cu siguranţă nu voi rata un salt cu paraşuta deasupra Grand Canyon-ului. Simt nevoia de relaxare, iar clipele din aer îmi vor oferi ceea ce am nevoie. Nu este un moft, ci pur şi simplu un refugiu plin de emoţii", adaugă Radu, care se va întoarce în România la sfârşitul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici