Raluca Turcan şi Emil Săndoi vin la "Dansez pentru tine"

Parlamentarul Raluca Turcan şi antrenorul Emil Săndoi vor dansa, vineri, la emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată de Pro TV, de la ora 20.30, pentru două cazuri umanitare.

230 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan şi Emil Săndoi vin la "Dansez pentru tine"

Raluca Turcan şi Emil Săndoi vin la "Dansez pentru tine"

Raluca Turcan va dansa vals alături de un dansator profesionist pentru a ajuta o fetiţă foarte talentată, pe care neajunsurile financiare o vor ţine departe de competiţiile de dans. Alexandra are 12 ani, este din Sibiu şi a umplut deja cu medalii şi diplome de dans sportiv camera în care locuieşte împreună cu părinţii săi nevoiaşi. Alexandra şi partenerul ei, Dragoş Agârbiceanu, sunt comparaţi de cei din jur cu cuplul Mihai şi Elwira Petre datorită felului în care dansează şi a performanţelor la care au ajuns. Tatăl fetiţei este mecanic de locomotivă, iar mama ei este şomeră de câteva luni, astfel că nu-şi mai permit să o întreţină pe Alexandra, care de curând a trecut la clasa C, o clasă superioară de dans sportiv la care puţini copii ajung la vârsta ei.

Antrenorul de fotbal Emil Săndoi a acceptat să danseze vals împreună cu fiica sa pentru a ajuta un mic fotbalist sărac, care nu-şi poate permite să continue să joace fotbal din cauza greutăţilor financiare ale bunicii care îl creşte. Emil Săndoi a fost impresionat de dragostea lui Victor pentru fotbal şi îşi doreşte să-l ajute pe micuţ să primească bani pentru cantonamente, echipament de fotbal, pantofi sport şi minge. Bunica lui Victor vrea să-şi vândă o ie veche de 80 de ani pentru a avea ce pune pe masa de Paşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici