Ramona Gabor, votată gazda perfectă la "Serviţi, vă rog! "

Ramona Gabor a fost votată gazda perfectă la "Serviţi, vă rog!" de la Pro TV, în ediţiile de vineri şi sâmbătă, când postul de televiziune a fost lider de audienţă.

216 afișări
Imaginea articolului Ramona Gabor, votată gazda perfectă la "Serviţi, vă rog! "

Ramona Gabor, votată gazda perfectă la "Serviţi, vă rog! " (Imagine: www.protv.ro)

Astfel, Ramona Gabor a câştigat competiţia pentru cea mai bună gazdă a pensiunii din emisiunea "Serviţi, va rog" de vineri şi sâmbătă seara, de la Pro Tv, ea urmând să ajute o familie nevoiaşă să plece pentru prima dată într-o vacanţă împreună.

Ramona Gabor s-a întrecut cu Alin Oprea, Laura Lavric şi Jean Paler în gospodărit, îngrijit animale, gătit, şmotruit şi îngrijit copii şi se pare că i-a cucerit pe clienţii pretenţioşi ai pensiunii. Ea a gătit mâncăruri delicioase, a văruit la porci, a cules gândaci de colorado de pe frunzele de cartof, a răsfăţat copiii clienţilor pensiunii şi a dus la îndeplinire cele mai imposibile cereri ale lui Nea Marin, iar clienţii au apreciat-o şi au votat-o la finalul săptămânii de gazduire.

Peripeţiile vedetelor puse de Nea Marin Barbu la munci pe care nu şi-au inchipuit vreodată că le vor face au fost urmărite cu sufletul la gură de telespectatori atât vineri, cât şi sâmbătă seara, când Pro Tv a fost lider detaşat de audienţă.

Vineri seara, în intervalul orar 20.30 – 21.41, Pro Tv a fost lider de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban cu o medie de 4,3 puncte de rating şi 17,3 procente din cota de piaţă, faţă de Antena 1, care a înregistrat numai 2,5 rating şi 9,9 cotă de piaţă. Pe publicul comercial ţintit de Pro Tv, postul TV a înregistrat 4,2 rating şi 20,3 cotă de piaţă, iar Antena 1 doar 2,3 rating şi 11,3 cotă de piaţă.

În minutul de aur al emisiunii "Serviţi, vă rog" de vineri seara, 21.18, Pro Tv a fost urmărit de aproape un milion de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României şi a înregistrat 5,6 puncte de rating şi 21,8 procente din cota de piaţă pe întreg publicul din mediul urban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici