Rapper-ul 50 Cent i-a tras un PUMN unei fane în timpul unui concert. Cum a reacţionat femeia întrece orice imaginaţie

Rapper-ul 50 Cent a lovit o femeie care a încercat să îl tragă de pe scenă în timpul unui concert, informează mai multe publicaţii străine.

1318 afișări
Imaginea articolului Rapper-ul 50 Cent i-a tras un PUMN unei fane în timpul unui concert. Cum a reacţionat femeia întrece orice imaginaţie

50 Cent i-a tras un PUMN unei fane în timpul unui concert. Cum a reacţionat femeia întrece orice imaginaţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Momentul şocant a fost surprins de camerele de filmare, iar acum videoclipul cu artistul lovind o femeie a devenit viral.

50 Cent susţinea un concert alături de grupul muzical The Lox în Maryland, Statele Unite, când s-a apropiat de mulţime, dar una dintre fanele din primul rând a vrut să îl tragă spre ea şi l-a apucat de mână. În imagini, se vede cum cântăreţul se dezechilibrează, însă, în loc să se sprijine, acesta îşi ia avânt şi o loveşte pe femeie direct în piept, pentru a se elibera din strânsoare.

Puteţi urmări momentul şocant mai jos:

După lovitură, 50 Cent urcă pe scenă şi o invită pe femeie alături de el. Aceasta acceptă, iar apoi începe să danseze alături de artist.

Nu este prima oară când cântăreţul este enervat de fanii prea înfocaţi. În 2005, a fost condamnat pentru agresiune, după ce a sărit într-o mulţime de fani şi a început să atace câţiva oameni după ce o persoană a aruncat cu o sticlă de apă în el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici