Rapperul Chris Brown, eliberat din închisoare, face apel la argumente puternice pentru a dezminţi violul

Rapperul american Chris Brown, care a fost arestat luni, la Paris, după ce a fost acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost eliberat din închisoare şi susţine că este nevinovat, potrivit apnews.com.

1026 afișări
Imaginea articolului Rapperul Chris Brown, eliberat din închisoare, face apel la argumente puternice pentru a dezminţi violul

Chris Brown, acuzat de viol, a fost eliberat din închisoare; Rapperul neagă acuzaţiile

Procuratura din Paris a anunţat, marţi, că rapperul şi alţi doi suspecţi - garda sa de corp şi un prieten - au fost arestaţi sub suspiciunea de viol şi infracţiuni legate de consumul de droguri.

Chris Brown a primit permisiunea de a părăsi Franţa, dar o anchetă este în desfăşurare.

Marţi seară, Chris Brown a publicat un mesaj pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram: "Vreau să fie perfect clar... Este fals. Este o dovadă de lipsă de respect la adresa fiicei şi familiei mele şi (fapta de care este acuzat , n.r.) este împotriva caracterului meu".

Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, potrivit legislaţiei franceze.

Fapta ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris.

Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte şi ar fi convins-o să îl însoţească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra spune că a fost violată după ce a rămas singură cu rapperul. De ea ar fi abuzat şi un prieten al lui Chris Brown, precum şi garda de corp a rapperului.

Aceasta nu este prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici