Rapperul DMX, în regim de eliberare condiţionată pentru 18 luni

Un judecător din statul american Arizona a hotărât ca rapperul DMX să beneficieze de un regim de eliberare condiţionată pentru o perioadă de 18 luni, după ce a agresat un gardian din cantina închisorii din Phoenix.

249 afișări
Imaginea articolului Rapperul DMX, în regim de eliberare condiţionată pentru 18 luni

Rapperul DMX, în regim de eliberare condiţionată pentru 18 luni

Rapperul DMX, al cărui nume real este Earl Simmons, va trebui să respecte regimul eliberării condiţionate timp de 18 luni, în urma acestei hotărâri care a fost pronunţată de judecătorul Robert Gottsfield de la Curtea Superioară din Maricopa. Totodată, el va trebui să participe la câteva cursuri speciale de consiliere.

Earl Simmons a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune, pe 22 mai. Cu opt zile mai devreme, el fusese eliberat, după ce a petrecut 90 de zile în închisoare, fiind condamnat pentru posesie de droguri, furt şi abuz împotriva animalelor.

În mai 2008, rapperul DMX, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat pentru posesie de droguri şi abuzuri împotriva animalelor, după ce un ofiţer de poliţie a efectuat o percheziţie în reşedinţa sa, în care a descoperit cadavre de câine şi câţiva pui din rasa pitbull malnutriţi.

Avocatul rapperului american nu a comentat decizia tribunalului până la ora difuzării acestor informaţii.

Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, s-a născut pe 18 decembrie 1970 şi este un artist american, care şi-a câştigat celebritatea la sfârşitul anilor 1990. Numele de scenă provine de la Dark Man X, un nume pe care îl folosea în timpul concertelor de rap pe care le susţinea. Cel mai bun album al său a fost "And Then There Was X", lansat în 1999, care conţine hitul "Party Up (Up in Here)". DMX a vândut până în prezent peste 28 de milioane de albume pe plan mondial şi a apărut în câteva filme cu priză la public, precum "Să moară Romeo / Romeo Must Die" (2000), "Parteneri neobişnuiţi / Cradle 2 The Grave" (2003) şi "Ultima oră / Last Hour" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici