Rapperul Kanye West, implicat într-o nouă altercaţie cu paparazzi - VIDEO

Rapperul american Kanye West a avut o nouă altercaţie cu paparazzi, în dimineaţa zilei de vineri, după o dispută verbală cu fotografii grupaţi în faţa reşedinţei sale din Los Angeles.

138 afișări
Imaginea articolului Rapperul Kanye West, implicat într-o nouă altercaţie cu paparazzi - VIDEO

Rapperul Kanye West (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul american a ajuns în faţa casei sale în jurul orei locale 04.00, moment în care a fost înconjurat de mai mulţi paparazzi, informează contactmusic.com. Aceştia erau nerăbdători să îl fotografieze şi să îi pună câteva întrebări despre disputa lui cu prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel, care l-a ironizat pe West în emisiunea sa, în această săptămână, prezentând o parodie a interviului acordat recent de rapper postului de radio BBC.

VEZI AICI INCIDENTUL

Kanye West, care a iniţiat o veritabilă polemică joi, pe Twitter, cu Jimmy Kimmel, din cauza acelei parodii, nu avea deloc starea necesară pentru a sta de vorbă cu reporterii americani. Aşa cum arată o înregistrare video postată pe site-ul TMZ.com, rapperul s-a adresat unui paparazzo cu apelativele de "ţânţar sugător de sânge" şi "agresor", iar apoi s-a repezit spre acel reporter, încercând să îi smulgă aparatul de fotografiat.

Totuşi, Kanye West s-a oprit înainte ca lucrurile să degenereze într-o agresiune fizică şi, potrivit presei americane, intenţionează să depună plângere în justiţie împotriva acelor reporteri.

Kanye West nu se află la primul incident cu paparazzi americani. Muzicianul riscă să fie condamnat pentru agresiune şi tentativă de furt, după o altercaţie petrecută în luna iulie, în timpul căreia a încercat să smulgă aparatul de fotografiat din mâinile fotoreporterului Daniel Ramos, luptându-se cu acesta, pe podea, în Aeroportul Internaţional din Los Angeles.

Rapperul a declarat la tribunal că a reacţionat în acel fel întrucât era speriat, crezând că "siguranţa (sa) se afla într-un pericol imediat".

Dacă va fi găsit vinovat, Kanye West riscă o pedeapsă de cel mult un an de închisoare.

Kanye West a devenit o ţintă frecventă a paparazzilor după ce a început anul trecut o relaţie cu starleta americană Kim Kardashian. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, North West, care s-a născut în luna iunie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici