Rapperul Lil Wayne suferă de epilepsie. Ar fi putut să moară din cauza convulsiilor cerebrale

Rapperul american Lil Wayne a declarat într-un interviu recent că suferă de epilepsie de mai mulţi ani, iar crizele pe care le-a suferit în ultimele săptămâni au fost cauzate de stres şi de suprasolicitare.

559 afișări
Imaginea articolului Rapperul Lil Wayne suferă de epilepsie. Ar fi putut să moară din cauza convulsiilor cerebrale

Rapperul Lil Wayne suferă de epilepsie. Ar fi putut să moară din cauza convulsiilor cerebrale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest interviu, acordat postului de radio Power 106 din New York, joi, starul în vârstă de 30 de ani a dezvăluit faptul că epilepsia este cauza aflată în spatele problemelor sale de sănătate din ultima lună. În urma unei serii de trei crize consecutive de epilepsie, rapperul a fost transportat de urgenţă la spital, informează accesshollywood.com.

"Am avut mai multe crize de epilepsie în trecut, dar nu aţi auzit de ele", a adăugat Lil Wayne.

Rapperul spune că ar fi putut să moară din cauza acelor convulsii cerebrale, iar cea mai recentă dintre ele a fost rezultatul "stresului, a lipsei de odihnă şi a suprasolicitării".

Lil Wayne şi-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "I Am Not a Human Being II", în această săptămână. Rapperul va pleca într-un turneu de promovare a acestui material discografic, ce va include 40 de concerte în Statele Unite, în luna iulie, alături de rapperii T.I. şi Future.

Rapperul american a fost internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 14 martie, după ce a leşinat pe platourile unde filma un videoclip, însă a fost externat în aceeaşi zi. După doar câteva ore, muzicianul a fost din nou transportat la spital, după ce garda lui de corp l-a găsit leşinat în camera sa.

Lil Wayne, un star al muzicii hip-hop, a petrecut şase zile în acelaşi spital din Los Angeles, de unde a fost externat la sfârşitul săptămânii trecute.

Lil Wayne, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei mai profitabili artişti actuali. Albumul său "Tha Carter III" a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite ale Americii şi i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici