Rapperul Snoop Dogg va lansa un album de muzică reggae

Rapperul Snoop Dogg va lansa un album de muzică reggae, în colaborare cu producătorul muzical Diplo, care a lucrat în trecut cu artişti de seamă, precum Beyonce, M.I.A. şi Usher. Diplo spune că a lucrat deja cu Snoop Dogg la 18 piese şi abia aşteaptă să se întoarcă în studioul de înregistrare în aprilie.

163 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg va lansa un album de muzică reggae

Snoop Dogg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Snoop Dogg este o legendă, este o persoană care a depăşit graniţele muzicii. Lucrăm la un disc cu muzică reggae", a declarat producătorul muzical Diplo, informează femalefirst.co.uk.

"Toate piesele vor fi reggae, iar el cântă minunat şi face o treabă minunată. Şi-a pus tot sufletul în fiecare piesă. Vom relua activităţile de producţie luna viitoare şi sunt foarte mândru de acest disc", a adăugat el.

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie.

Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite.

Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011).

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici