Război în familia Jackson: Fiica lui Michael Jackson, Paris, şi-a acuzat unul dintre unchi că a minţit

Paris Jackson, fiica în vârstă de 14 ani a cântăreţului Michael Jackson, a spus că unchiul ei Randy a minţit atunci când a declarat că bunica ei Katherine a suferit un "mini-accident vascular cerebral".

1214 afișări
Imaginea articolului Război în familia Jackson: Fiica lui Michael Jackson, Paris, şi-a acuzat unul dintre unchi că a minţit

Paris Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiica megastarului a postat, miercuri, pe Twitter o serie de mesaje la adresa unuia dintre unchii ei celebri. "Îi voi apăra pe membrii familiei mele din toate puterile, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei", a spus Paris Jackson, informează dailymail.co.uk.

Paris Jackson se referă la scrisoarea prin care Randy, alături de alţi fraţi ai lui, Jermaine, Janet, Tito şi Rebbie, au cerut demisia lui John Branca şi John McClain din funcţiile lor de executori ai testamentului lui Michael Jackson.

În această scrisoare, semnatarii susţin că Branca şi McClain au profitat atât de mult de familia Jackson încât Katherine Jackson - mama lui Michael -, în vârstă de 82 de ani, a suferit din cauza stresului indus un accident vascular cerebral.

Katherine Jackson a primit custodia celor trei copii ai megastarului după moartea cântăreţului, care s-a produs în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

Paris se teme că autorităţile americane vor considera că bunica ei este prea slăbită şi ar putea să decidă ca ea şi ceilalţi doi fraţi ai ei, Prince şi Blanket, să primească un alt tutore.

Cu toate acestea, Randy a postat la rândul lui pe Twitter un mesaj, în noaptea de miercuri spre joi, în care a spus că toate informaţiile din acea scrisoare publică sunt adevărate. Acest mesaj al unchiului ei a enervat-o însă şi mai mult pe Paris Jackson.

"Voi clarifica imediat un lucru: ceea ce s-a spus despre bunica mea este un zvon neîntemeiat, nimic rău nu s-a întâmplat, iar ea se simte foarte bine", a spus Paris.

"Aş vrea să ştiu cine a lansat acest zvon. Îi voi apăra din toate puterile pe membrii familiei mele la care ţin, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei", a adăugat ea.

Câteva minute mai târziu, Paris i-a trimis un mesaj direct unchiului ei Randy, în care a scris: "Salut, dragă membru al familiei. Nu apreciez deloc faptul că spui tuturor celor care sunt dispuşi să te asculte lucruri care nu sunt adevărate". Paris a şters după câteva minute acest mesaj de pe contul ei.

După ce unul dintre admiratorii ei i-a spus că ar trebui să aibă mai mult respect pentru unchiul ei Randy, Paris Jackson i-a răspuns: "Poate că el ar trebui să aibă mai mult respect pentru mama lui".

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici