"Războiul lui Charlie", cu Julia Roberts şi Tom Hanks, pe primul loc în box office

Premiera "Războiul lui Charlie", cu Julia Roberts şi Tom Hanks în rolurile principale, un film ce prezintă povestea reală a unui congresman din anii '80, s-a plasat pe primul loc al box office-ului românesc, cu încasări de 149.866 de lei, potrivit datelor agenţiei Champions.

4 afișări
Imaginea articolului "Războiul lui Charlie", cu Julia Roberts şi Tom Hanks, pe primul loc în box office

"Războiul lui Charlie", cu Julia Roberts şi Tom Hanks, pe primul loc în box office

"Războiul lui Charlie"/ "Charlie Wilson's War", în regia lui Mike Nichols, prezintă povestea reală a unui congresmen care gustă plăcerile vieţii, dar ia şi decizii care hotărăsc cursul istoriei, într-un mod original, într-un decor pitoresc al anilor '80. Premiera a tras în cinematografe 8.263 de spectatori, în săptămâna 4 -10 februarie.

"Asterix şi Obelix la Jocurile Olimpice" de Thomas Langmann şi Frédéric Forestier, cu Alain Delon în rolul lui Iulius Cezar, un film francez cu un buget record de 78 de milioane de euro, a coborât pe locul doi al box office-ului românesc, cu încasări de 162.893 de lei, după ce în urmă cu o săptămână s-a aflat în fruntea clasamentului. Săptămâna trecută filmul a fost văzut de 10.471 de spectatori.

Premiera "Juno" - film nominalizat şi la premiile Oscar pentru "Cea mai bună actriţă", "Cel mai bun film", "Cel mai bun scenariu" şi "Cel mai bun regizor" - a intrat pe locul al treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 67.191 de lei. Filmul, regizat de Jason Reitman, este povestea unei tinere în vârstă de 16 ani (Ellen Page) care în viaţă se ghidează exclusiv după reguli proprii. Însă aceasta dă dovadă de maturitate atunci când în viaţa ei intervine o schimbare importantă: rămâne însărcinată. Filmul a atras în cinematografe 3.809 de persoane.

Pe locul al patrulea s-a situat "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street"/ "Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street", cu încasări de 105.431de lei. Filmul, care îl prezintă pe Johnny Deep în rolul unui un om nevinovat care a fost aruncat în închisoare, dar de unde scapă pentru a se întoarce la Londra ca să se răzbune, a fost văzut de 6.658 de spectatori.

"Plan de joc"/ "The Game Plan" a coborât cu încă o poziţie în clasament, pe locul cinci, cu încasări de 90.189 de lei. Filmul, cu Dwayne "The Rock" Johnson şi Kyra Sedgwick în rolurile principale, prezintă strategia unui jucător de fotbal, burlac convins. Acesta trebuie să includă în programul său de petreceri, aventuri amoroase cu supermodele, antrenamente, ore de balet, poveşti la culcare şi păpuşi pentru fiica sa de opt ani, abia descoperită. Filmul a fost văzut, în ultima săptămână, de 6.538 de spectatori. Până în prezent, după trei săptămâni de la debutul în România, "Plan de joc" a încasat 325.617 de lei.

Conform agenţiei Champions, weekend-ul trecut, 37.312 de persoane au fost la cinematograf, înregistrându-se încasări de 613.823 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici