Răzvan Fodor va concura la "Dansez pentru tine"

Actorul Răzvan Fodor va concura în cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va fi difuzat de la mijlocul lunii octombrie la Pro Tv, informează postul de televiziune.

638 afișări
Imaginea articolului Răzvan Fodor va concura la "Dansez pentru tine"

Răzvan Fodor va concura la "Dansez pentru tine"

Cu toate că discotecile erau pe vremuri un prilej de a vedea fete frumoase mai degrabă decât de a dansa, de la jumătatea lunii octombrie, odată cu începerea noului sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", Răzvan Fodor va fi una dintre vedetele participante la competiţie.

"Nu mi-a plăcut niciodată să dansez, am dansat doar banalul blues la bairamurile vremii", a declarat cu sinceritate Răzvan Fodor, actorul din telenovela "Iubire şi onoare", de la postul Acasă.

Actorul a acceptat provocarea "Dansez pentru tine", care părea în prima fază imposibilă pentru el. "În viaţă mi-am dorit tot timpul să depăşesc ceea ce însemna o limită, mi-am dorit întotdeauna să încerc să fac lucrurile de care iniţial mi-a fost teamă. Nu îmi închipui un cadru mai bun în care aş fi putut să fac nişte picioare, pe care eu le cunoşteam «lipite», să danseze, aşa că atunci când am primit propunerea, am acceptat pe loc", spune Răzvan Fodor.

Deşi nu a apucat niciodată să danseze tango, melodic îl preferă în faţa celorlalte stiluri de dans, iar din punctul său de vedere atuul său în competiţia visurilor de la Pro Tv este coregraful.

Chiar dacă după primele încercări de a învăţa câţiva paşi de dans, actorul consideră că se descurcă foarte prost, principala temere a lui Răzvan Fodor este legată de "un menisc ciupit şi de nişte ligamente încrucişate" care i-au dat bătai de cap cândva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici