Răzvan Vasilescu este un tată de comedie în filmul "#Selfie", de Cristina Iacob - FOTO

Actorul Răzvan Vasilescu, care a jucat în peste 40 de lungmetraje şi are o intensă activitate pe scena teatrului românesc, poate fi admirat pe marile ecrane în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, unde interpretează cu umor şi sensibilitate rolul unui părinte nevoit să-şi crească singur copilul.

646 afișări
Imaginea articolului Răzvan Vasilescu este un tată de comedie în filmul "#Selfie", de Cristina Iacob - FOTO

Răzvan Vasilescu este un tată de comedie în filmul "#Selfie", de Cristina Iacob

Încă de la filmări, prezenţa lui Răzvan Vasilescu pe platouri a stârnit admiraţia întregii echipe, cucerind prin spontaneitatea şi capacitatea sa de a contribui la conturarea personajului său din "#Selfie", Nicu Ceauşu. Cu un nume caricatural care deconspiră legătura strânsă dintre personaj şi nostalgia sa faţă de regimul comunist, Nicu Ceauşu este, de fapt, un tată extrem de atent cu fiica sa, pe care a crescut-o şi educat-o singur într-o manieră autoritară. Drept dovadă, Ana (Flavia Hojda) este o adolescentă liniştită şi responsabilă, care cu greu iese din cuvântul tatălui său.

"Este o comedie splendidă, un timp extraordinar de frumos petrecut în sala de cinema. Este o performanţă din partea acestei minunate Cristina Iacob", a declarat Răzvan Vasilescu despre comedia "#Selfie", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În regia Cristinei Iacob, comedia "#Selfie" are o distribuţie impresionantă, din care nu lipsesc celebrităţile, precum Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu, care sunt acompaniaţi pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tănase şi Cătălin Căţoiu.

Cea mai grea misiune le revine însă tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia "#Selfie": Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin.

Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, Yasmine, Roxi si Ana ajung la mare, unde, în ciuda aşteptărilor, buna dispoziţia întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ. Fără maşină şi bani în buzunar, adolescentele rebele se mai confruntă cu o problemă: trebuie să ajungă la timp pentru susţinerea examenului de bacalaureat.

Prima comedie cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, "#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România, şi Zazu Film, fiind distribuită în cinematografe de Zazu Film.

Filmul "#Selfie" poate fi vizionat în prezent în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploieşti, Afi Ploieşti, Brăila, Timişoara, Constanţa), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa, Braşov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoşani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Corso (Bucureşti), Scala (Bucureşti), Europa (Bucureşti), Modern (Craiova), Unirea (Botoşani), Dacia (Piatra-Neamţ), Sebastian Papaiani (Piteşti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici