Reacţia hilară a unui călugăr budist când rugăciunea este întreruptă de doi căţei cu chef de joacă. VIDEO

  • Răbdarea este un punct-cheie în viaţa oricărui călugăr budist. Aproape nimeni nu le clinteşte puterea şi concentrarea.
  • Aproape nimeni... Dar când este vorba despre doi pui de câine jucăuşi, povestea se schimbă.
  • Filmarea hilară de circa trei minute a fost postată de către călugărul „chinuit” şi (ne) arată că nimeni nu este imun la voioşia nevinovată a unor căţeluşi.
50447 afișări
Imaginea articolului Reacţia hilară a unui călugăr budist când rugăciunea este întreruptă de doi căţei cu chef de joacă. VIDEO

Captură video Phra Sakda Suntaro/Facebook

Un grup de călugări budişti se roagă într-o curte, sub cerul nopţii, undeva în Thailanda. La un moment dat, în faţa călugărului care conduce slujba apar doi căţeluşi, însoţiţi de mama lor. După câteva clipe, aceasta pleacă, iar năzdrăvanii rămân cu călugărul. 
 
Ce urmează ar întrerupe concentrarea oricui: căţeii îi muşcă firul de la microfon, sar pe stativ, trag cu dinţii de covoraşul pe care stă călugărul, îi caută în plasă, îl trag de robă. 
 
Pentru că nu se potolesc, călugărul îl ia în braţe pe unul dintre patrupezi şi îl bagă în plasă, în încercarea de a-i opri din jucat pe cei doi. Nicio şansă! Micuţul scapă imediat, ajutat de fratele său şi este la fel de neastâmpărat.
 
Abia după ce revine mama acestora, cei doi se cuminţesc şi se aşează în faţa călugărului, pentru a trage un pui de somn. 
Dar doar pentru un moment, până ochesc altă „ţintă”.
 
Filmarea, care are peste 2,7 milioane de accesări pe Facebook, se încheie cu cei doi căţei urcând în poala unui alt călugăr cu o concentrare şi mai bună. 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici