Realizări extraordinare pentru Led Zeppelin, la GQ Men of the Year (Galerie Video)

Legendara trupă rock Led Zeppelin a primit recunoaştere în cadrul GQ Men of the Year Awards, câştigând un premiu pentru realizări extraordinare, care a fost ridicat de Jimmy Page, informează BBC News Online.

13 afișări
Imaginea articolului Realizări extraordinare pentru Led Zeppelin, la GQ Men of the Year (Galerie Video)

Jimmy Page (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, producătorul britanic de muzică Daniel Ronson a fost şi el premiat în cadrul aceluiaşi eveniment, în timp ce Tony Bennet a primit un trofeu pentru că reprezintă "o sursă de inspiraţie" pentru ceilalţi.

Trupa anului a fost desemnată Primal Scream, în timp ce Steve Coogan a primit trofeul la secţiunea Actorul anului.

James Nesbitt a fost desemnat cel mai bun star TV, iar titlul Personalitatea anului la radio i-a revenit lui Chris Evans, vedeta BBC Radio 2.

Evenimentul a avut loc la Londra, i-a avut ca prezentatori pe Elton John şi Lily Allen, cei doi "duelându-se" în replici amuzante care gravitau în jurul faptului că Allen a consumat vin pe parcursul ceremoniei.

Printre alţi câştigători se numără şi Josh Brolin din "No Country For Old Men", desemnat Bărbatul anului, primarul Londrei, Boris Johnson, care a primit trofeul Politicianul anului şi fotograful David Bailey, premiat pentru realizările de pe parcursul întregii cariere.

Premiul pentru cel mai bun sportiv i-a revenit boxerului Joe Calzaghe, în timp ce Rio Ferdinand de la Manchester United a câştigat premiul special al juriului.

Dintre starurile care au înmânat trofeele au făcut parte Liz Hurley, Dave Grohl şi Carol Vorderman.

Led Zeppelin - "Stairway To Heaven"

Led Zeppelin - "The Ocean"

Led Zeppelin - "Four Sticks"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici