Record comun în topurile de vânzări Billboard: Kanye West, la egalitate cu Eminem, cu noul său album "Jesus Is King"

Cântăreţul american Kanye West intră într-un club select, alături de rapperul Eminem, după ce s-a situat, pentru a noua oară consecutiv, pe primul loc în topul vânzărilor de albume, cu noul său material discografic, "Jesus Is King", informează The Hollywood Reporter.

150 afișări
Imaginea articolului Record comun în topurile de vânzări Billboard: Kanye West, la egalitate cu Eminem, cu noul său album "Jesus Is King"

Record comun în topurile de vânzări Billboard. Kanye West, la egalitate cu Eminem, cu noul său album "Jesus Is King"

Lansat pe 25 octombrie, "Jesus Is King" s-a situat pe primul loc în topul american Billboard 200 şi aceasta este pentru a noua oară consecutiv când un album al lui West ocupă această poziţie, performanţă reuşită doar de Eminem.

Potrivit Nielsen Music, până pe 31 octombrie, albumul a fost vândut în 264.000 de exemplare - inclusiv descărcări online şi streaming.

West se află la egalitate cu Eminem pentru cele mai multe albume consecutive plasate pe primul loc în topurile de vânzări. Eminem a ocupat prima poziţie cu cele mai recente nouă albume ale sale, începând cu "The Marshall Mathers LP" (2000) şi până la "Kamikaze" (2018).

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Anul trecut, Kanye West a lansat albumele de studio "Ye" şi "Kids See Ghosts".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici