Record de căsătorii la Primăria Cluj-Napoca, 72 de cupluri şi-au unit destinele într-o singură zi

Un număr de 72 de cupluri s-au căsătorit, sâmbătă, în faţa ofiţerului Stării Civile al Primăriei Cluj-Napoca, stabilind un record de cununii oficiate într-o singură zi.

98 afișări
Imaginea articolului Record de căsătorii la Primăria Cluj-Napoca, 72 de cupluri şi-au unit destinele într-o singură zi

Record de căsătorii la Primăria Cluj-Napoca, 72 de cupluri şi-au unit destinele într-o singură zi (Imagine: Mediafax Foto)

Primarul Sorin Apostu a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că este bucuros de faptul că un număr atât de mare de tineri clujeni au ales să îşi unească destinele într-o singură zi.

"Sunt bucuros că 72 de cupluri au ales să îşi unească destinele într-o singură zi la Cluj-Napoca, stabilind un record de căsătorii civile. Municipiul are 72 de familii noi, cărora le urez casă de piatră. Suntem printre primele primării din ţară care mai oficiem căsătorii în week-end şi vrem să păstrăm această tradiţie", a spus Apostu.

Potrivit acestuia, în acest an, la Primăria clujeană au fost înregistrate până acum 1.404 căsătorii, din care peste o mie au fost oficiate în zilele de sâmbătă şi duminică.

Cununiile civile au avut loc în aer liber, în foişorul amplasat de municipalitate în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Duminică urmează să fie oficiate alte 34 de căsătorii, tot în parc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici