Record Guinness: cel mai gras om din lume, în Mexic - AFP

Un mexican în vârstă de 41 de ani va apărea în ediţia din 2008 a cărţii Guinness a Recordurilor ca deţinător al titlului de cel mai gras om din lume, cu o greutate de 560 de kilograme, informează AFP.

12 afișări

Manuel Uribe ar putea intra în Cartea Recordurilor şi la ediţia următoare, cu cea mai mare pierdere de greutate înregistrată vreodată de un om, peste 200 de kilograme. Mexicanul a declarat că este fericit pentru că a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai gras om din lume şi pentru că a pierdut peste 200 de kilograme.

În 2006, mexicanul a cerut ajutorul medicilor după ce şi-a dat seama că ar putea muri din cauza obezităţii morbide de care suferă de 20 de ani. Într-un an a pierdut peste o treime din greutatea iniţială, datorită unui regim alimentar strict şi unui tratament medical personalizat. Uribe nu mai este capabil să se deplaseze singur şi trăieşte închis în casă, unde este îngrijit de mama sa. Până la vârsta de 22 de ani a lucrat în Statele Unite, iar pe atunci avea o greutate de 130 de kilograme la o înălţime de 1,94 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici