Record mondial pentru masaj în grup, stabilit în Thailanda

Sute de voluntari s-au lăsat masaţi, joi, la Bangkok, în Thailanda, unde s-a stabilit un nou record mondial pentru masaj în grup, cu 641 de perechi, au anunţat organizatorii evenimentului.

297 afișări
Imaginea articolului Record mondial pentru masaj în grup, stabilit în Thailanda

Record mondial pentru masaj în grup, stabilit în Thailanda (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Aliniaţi pe covoraşe albastre, îmbrăcaţi în uniforme verzi şi albe, cei 1.282 de voluntari (maseuri şi persoane masate) s-au reunit într-un centru de conferinţe din Bangkok pentru a stabili un nou record Guinness, după ce precedentul a fost atins de 526 de perechi, în Daylesford (Australia), în martie 2010.

Evenimentul a fost organizat de autorităţile locale pentru a promova turismul.

Economia naţională thailandeză se bazează mult pe turism, dar sectorul a suferit mari pierderi în ultimii ani din cauza politicii interne, unor inundaţii masive şi faptului că Thailanda nu mai pare o destinaţie foarte sigură.

De asemenea, Bangkok vrea să scape de imaginea de loc privilegiat pentru turismul sexual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici