Reese Witherspoon, în costum de baie de 4 iulie - FOTO

Actriţa Reese Witherspoon şi-a petrecut ziua de 4 iulie la plajă, alături de soţul şi de copiii ei, şi şi-a arătat corpul într-un costum de baie.

1374 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon, în costum de baie de 4 iulie - FOTO

Reese Witherspoon, în costum de baie de 4 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reese Witherspoon s-a relaxat pe o plajă din Miami, purtând un costum de baie întreg, destul de decoltat. Actriţa a asortat la costumul negru o pereche de ochelari de soare de aceeaşi culoare, s-a plimbat pe plajă şi s-a răcorit în apa mării, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta în vârstă de 35 de ani şi-a petrecut ziua alături de soţul ei, Jim Toth, cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva luni, şi de copiii ei, Ava în vârstă de 11 ani, şi Deacon, de 7 ani.

În aceeaşi zi, familia a făcut o plimbare pe plajă.

Reese Witherspoon şi Jim Toth, un agent de la Hollywood, s-au logodit pe 28 decembrie 2010. Cei doi au început să se întâlnească în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar din 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intention" (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, născută în septembrie 1999, şi Deacon, născut în octombrie 2003. În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi vocea ei a fost folosită pentru unul dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici