Reese Witherspoon, la 36 de ani. Cum arată Blonda de la Drept după a treia sarcină - GALERIE FOTO

Actriţa americană Reese Witherspoon, care în urmă cu trei luni a devenit mamă pentru a treia oară, la 36 de ani, a revenit deja la silueta de dinainte de sarcină, arătând o formă fizică de invidiat.

13212 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon, la 36 de ani. Cum arată Blonda de la Drept după a treia sarcină - GALERIE FOTO

Reese Witherspoon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La sfârşitul lunii septembrie, actriţa a născut un băieţel, Tennessee James, ea mai având doi copii, Ava (13 ani) şi Deacon (9 ani), din mariajul eşuat cu actorul Ryan Phillippe (38 de ani).

Actriţa din "Blonda de la Drept" a afişat, în urmă cu câtea zile, o formă fizică de invidiat şi un look la fel de proaspăt ca atunci când juca în pelicula ce a consacrat-o.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Cei doi au divorţat în 2006.

GALERIE FOTO

Actriţa s-a căsătorit cu agentul ei, Jim Toth (41 de ani) în martie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici