Regina Elizabeth şi-a anulat petrecerea nunţii de diamant din motive economice

Regina Marii Britanii şi-a anulat petrecerea de aniversare a nunţii de diamant deoarece a considerat că ar fi "nepotrivit" să organizeze o ceremonie fastuoasă în timp ce ţara se află la un pas de recesiune.

18 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth şi-a anulat petrecerea nunţii de diamant din motive economice

Regina Elizabeth şi-a anulat petrecerea nunţii de diamant din motive economice

Potrivit Daily Mail, invitaţii la petrecerea care ar fi trebuit să aibă loc la hotelul Ritz, în acest weekend, ar fi primit şampanie din sticle de cristal şi ar fi cinat la mese acoperite cu feţe de masă împodobite cu bijuterii strălucitoare.

Însă, cum supuşii săi se confruntă cu numeroase probleme economice, Regina Elizabeth a decis că această ceremonie ar putea fi considerată o dovadă de insensibilitate.

Regina ar fi trebuit să marcheze a 60-a aniversare a căsătoriei sale cu ducele de Edinburgh, în compania copiilor lor şi a 60 de prieteni apropiaţi.

Surse apropiate familiei regale şi-au exprimat dezamăgirea faţă de anularea evenimentului, care ar fi fost finanţat de un grup de prieteni ai cuplului regal. "Este păcat, dar regina nu vrea să fie văzută făcând ceva atât de sofisticat în condiţiile acestor previziuni economice pesimiste", a declarat un prieten al familiei.

Petrecerea ar fi trebuit să aibă loc în noiembrie, anul trecut, dar a fost amânată pentru că regina a participat la o conferinţă a Commonwealth în Uganda. "Regina pune întotdeauna bucuriile ei pe ultimul loc. Toate planurile pentru petrecere au fost anulate", a declarat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici