Regizorul Guillermo del Toro pretinde că a fost urmărit de un OZN (Video)

Guillermo del Toro, autorul filmului fantastic "Labirintul lui Pan", recompensat cu trei premii Oscar şi şapte premii Goya, a declarat că a fost urmărit de un OZN, când avea numai 15 ani.

28 afișări
Imaginea articolului Regizorul Guillermo del Toro pretinde că a fost urmărit de un OZN (Video)

Regizorul Guillermo del Toro pretinde că a fost urmărit de un OZN (Video)

"Eram cu un prieten în Mexic, când am văzut o lumină care se mişca deasupra autostrăzii şi sărea pe suprafaţa cerului. Am început să claxonăm şi să aprindem farurile când, deodată, am sărit circa 60 de kilomentri mai aproape de acea lumină. Am gonit apoi, înapoi spre oraş, iar lumina a început să ne urmărească", a declarat del Toro, informează site-ul femalefirst.com.

Regizorul, în vârstă de 43 de ani, recunoaşte că povestea sa este greu de crezut, dar insistă că spune adevărul.

"Nici măcar soţia mea nu m-a crezut, aşa că de ce ar face-o altcineva?", a mai precizat el.

Guillermo del Toro lucrează în prezent la filmul "The Hobbit", care are la bază romanul "Bilbo the Hobbit", al lui J.R.R. Tolkien şi care se estimează că va intra în cinematografe în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici