Regizorul mexican Guillermo del Toro va lansa un volum de desene şi ilustraţii

Regizorul mexican Guillermo del Toro va lansa un volum de ilustraţii care va include o serie de desene şi însemnări realizate în jurnalele sale cinematografice, au anunţat vineri reprezentanţii editurii Harper Design.

138 afișări
Imaginea articolului Regizorul mexican Guillermo del Toro va lansa un volum de desene şi ilustraţii

Guillermo del Toro (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Volumul "Guillermo del Toro Cabinet of Curiosities: My Notebooks, Collections and Other Obsessions" va fi pus în vânzare pe 29 octombrie şi oferă cititorilor posibilitatea de a surprinde un fragment din universul plin de imaginaţie al cineastului mexican, regizorul filmului "Labirintul lui Pan" din 2006, recompensat cu trei premii Oscar, şi al thrillerului SF din acest an "Pacific Rim".

Volumul are 256 de pagini, este scris în colaborare cu scriitorul şi cineastul Marc Scott Zicree şi îi conduce pe cititori într-un tur al Bleak House, biroul cineastului, considerat o a doua casă a acestuia. Cartea include şi o serie de interviuri în care Guillermo del Toro vorbeşte despre poveşti, sursele de inspiraţie pentru desenele sale şi face o analiză a filmelor sale.

Volumul, publicat de Harper Design, o filială a editurii HarperCollins, are o prefaţă scrisă de James Cameron.

Printre filmele regizate de cineastul mexican Guillermo del Toro se numără cele două pelicule din seria "Hellboy" şi "Blade II".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici