REMEDIU MAGIC: O simplă injecţie poate transforma orice bărbat într-un mascul irezistibil

Ce aţi spune dacă un tratament simplu ar avea posibilitatea de a transforma un bărbat fără vlagă şi deprimat într-un Adonis viril? Autorii unui nou studiu medical susţin că injecţiile cu testosteron ar fi un remediu magic pentru bărbaţii de vârstă medie.

2597 afișări
Imaginea articolului REMEDIU MAGIC: O simplă injecţie poate transforma orice bărbat într-un mascul irezistibil

REMEDIU MAGIC: O simplă injecţie poate transforma orice bărbat într-un mascul irezistibil (Imagine: Shutterstock)

La cercetarea realizată de oamenii de ştiinţă din Germania au luat parte 115 bărbaţi care aveau un nivel scăzut de testosteron. Timp de 5 ani, aceştia au fost injectaţi frecvent cu acest hormon. Rezultatele au arătat că subiecţii au pierdut în medie 16 kilograme, în timp ce talia lor s-a micşorat de la 107 cm la 98 cm.

Cercetătorii au explicat că fenomenul se datorează capacităţii testosteronului de a stimula creşterea masei musculare; or, ţesutul muscular arde multe calorii şi măreşte rata metabolismului. Tratamentul a adus şi beneficii precum reducerea indicelui de masă corporală, a nivelului de colesterol şi a zahărului din sânge. Conform opiniei cercetătorilor, nivelul crescut de testosteron ajută la creşterea energiei şi a motivaţiei de a face exerciţii fizice.

Încă din anii '80, unii oameni de ştiinţă şi companiile de medicamente au încurajat tratarea bărbaţilor de vârstă medie cu testosteron, sugerând că hormonul nu numai că ajută la pierderea greutăţii în exces, ci şi că stimulează apetitul sexual.

Aşa a luat naştere ideea conform căreia bărbaţii ating un fel de "menopauză masculină", perioadă în care ei trec printr-o schimbare fizică. Doctorul Malcolm Carruthers, cel mai cunoscut susţinător al terapiei cu testosteron, susţine că bărbaţii cu vârste peste 50 de ani ar trebui să urmeze acest tratament. Alţi doctori cred că, odată cu înaintarea în vârstă, creşte rezistenţa la testosteron, motiv pentru care nivelul normal al hormonului din sânge nu este suficient. Mai mult, unele studii au reliefat faptul că există o legătură între nivelul scăzut de testosteron şi apariţia diabetului de tip 2.

Citeşte mai multe despre intervenţia care putea transforma orice bărbat într-un mascul irezistibil pe www.descopera.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici