Renée Zellweger şi Bradley Cooper, surprinşi de un incendiu

Renée Zellweger şi Bradley Cooper au chemat pompierii, duminică seară, speriaţi de amploarea luată de un incendiu izbucnit în reşedinţa din Philadelphia a mamei actorului.

46 afișări
Imaginea articolului Renée Zellweger şi Bradley Cooper, surprinşi de un incendiu

Renée Zellweger şi Bradley Cooper, surprinşi de un incendiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patru echipaje de pompieri au ajuns la reşedinţa mamei actorului Bradley Cooper la ora locală 10.14, a declarat şeful dispeceratului de pompieri din Philadelphia. Cei doi actori se aflau în acea reşedinţă, împreună cu alţi membri din familiile lor.

"Nu a fost un incendiu major. Nu a trebuit să folosim furtunurile de apă. Am stins focul în câteva minute. Se pare că şemineul din acea casă o luase puţin razna", a declarat un pompier din echipa de intervenţie.

"Nimeni nu a fost rănit. Nimeni nu a fost transportat la spital", a declarat o sursă din poliţia locală.

Renée Zellweger şi Bradley Cooper formează un cuplu din 2009, ambii actori fiind divorţaţi.

În vârstă de 41 de ani, actriţa americană a fost căsătorită cu muzicianul Kenny Chesney. Cei doi s-au căsătorit în mai 2005, însă mariajul lor a fost anulat în luna decembrie a aceluiaşi an.

Nici căsătoria actorului Bradley Cooper cu actriţa Jennifer Esposito nu a fost mai lungă. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2006, însă Jennifer Esposito a cerut divorţul după doar patru luni, în aprilie 2007.

Bradley Cooper este un actor american în vârstă de 35 de ani, devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi celui din surprinzătoarea comedie "The Hangover/ Marea mahmureală", lansată în 2009.

Renée Zellweger a devenit cunoscută pentru prestaţia sa alături de Tom Cruise în "Jerry Maguire", însă celebritatea şi-o datorează mai ales rolului principal din seria "Briget Jones". A mai jucat în "Cold Mountain" (2003), pentru care a primit un premiu Oscar, şi în "Renăscut din cenuşă/ Cinderella Man" (2005), alături de Russel Crowe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici