Renee Zellweger, într-un western regizat de Ed Harris

Ed Harris va regiza, produce şi deţine un rol principal într-o dramă western, "Appaloosa", al cărei scenariu este bazat pe romanul cu acelaşi titlu scris de Robert B. Parker şi în care vor mai apărea actorii Viggo Mortensen şi Renee Zellweger, informează variety.com.

4 afișări
Imaginea articolului Renee Zellweger, într-un western regizat de Ed Harris

Renee Zellweger, într-un western regizat de Ed Harris

Ed Harris a scris scenariul filmului, care va fi distribit de compania New Line, împreună cu Robert Knott ("Pollock"). Cei doi sunt şi producătorii acestui lungmetraj ale cărui filmări vor debuta în octombrie, în New Mexico.

Filmul îi va aduce din nou împreună pe Harris şi Mortensen, care au mai lucrat la o altă producţie New Line, "Umbrele trecutului / A History of Violence".

Scenariul se concentrează asupra unui grup de prieteni angajaţi să facă ordine într-un oraş care suferă din cauza unui fermier renegat. Sosirea unei văduve frumoase le încurcă justiţiarilor planurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici