REPORTAJ: Femeile petrec tot mai puţin timp în bucătărie. Cofetăriile din Gorj sunt suprasolicitate

Cofetarii din judeţul Gorj au lucrat la foc continuu pentru a onora toate comenzile pentru noaptea de Revelion. Cel mai solicitat produs a fost, la sfârşitul anului, tortul. Pentru fiecare kilogram, cumpărătorii au plătit aproximativ 30 de lei.

232 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: Femeile petrec tot mai puţin timp în bucătărie. Cofetăriile din Gorj sunt suprasolicitate

REPORTAJ: Femeile petrec tot mai puţin timp în bucătărie; cofetăriile din Gorj sunt suprasolicitate

Toate cofetăriile din municipiul Târgu-Jiu au fost aglomerate sâmbătă, cu câteva ore înainte de petrecerea de Revelion.

Clienţii au format cozi pentru a-şi ridica torturile cu fructe, frişcă şi ciocolată, dar şi prăjiturile comandate de aproximativ o săptămână, pentru masa de Anul Nou.

”Au fost mult mai multe solicitări faţă de anul trecut pentru seara de Revelion. Cele mai solicitate au fost torturile, însă clienţii nu au avut preferinţe. Preţul pentru un kilogram de tort este 30 de lei, iar prăjiturile 26 de lei. Am reuşit să onorăm toate comenzile”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Ionuţ Vîlceanu, directorul unei cofetării din municipiul Târgu-Jiu.

”Angajaţii au muncit toată noaptea ca să reuşim să onorăm toate comenzile, pentru că am dorit ca oamenii să fie mulţumiţi, produsele să fie proaspete şi să vină şi anul viitor. Clienţii sunt mulţumiţi, dovadă că numărul cererilor creşte de la un an la altul. Probabil că din ce în ce mai mule femei petrec din ce în ce mai puţin timp în bucătărie. Am vândut zeci de torturi, zeci de kilograme de prăjituri, în câteva zile”, a spus administratorul unei alte cofetării din Târgu-Jiu.

Felicia Slămnoiu, o femeie de 43 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, s-a numărat printre clienţii care au apelat la cofetari pentru preparatele dulci. Aceasta lucrează ca ospătar la un bar din localitate şi va merge la serviciu în noaptea dintre ani, motiv pentru care nu a petrecut prea mult timp în bucătărie.

”Anul trecut am fost liberă, dar de această dată lucrez. Am preferat să mă odihnesc în timpul liber şi am apelat la produsele unei cofetării din oraş, pentru familie. Prăjiturile sunt şi gustoase, iar preţul este acceptabil. În cinci minute am făcut comandă, în câteva minute am şi ridicat-o, evitând astfel orele petrecute în bucătărie”, a spus Felicia Slămnoiu.

Cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să facă o comandă au apelat la standurile cu prăjituri din incinta hipermarketurilor din Târgu-Jiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici