Video GALERIE FOTO Rochiile din catifea şi cele cu paiete, ţinutele ideale pentru Revelion

Pentru un Revelion de neuitat, doamnele şi domnişoarele sunt sfătuite de designeri ca, în funcţie de locaţia unde îşi vor petrecere noaptea dintre ani, să poate rochii scurte sclipitoare, cu paiete sau rochii lungi din catifea, accesorizate cu broşe.

2023 afișări

Noaptea dintre ani este întotdeauna celebrată prin petreceri alături de cei apropiaţi, în localuri selecte, în familie sau cu prietenii la munte ori în club.

Indiferent de locaţie, ţinuta elegantă are un rol deosebit de important în crearea unei atmosfere deosebite, a unei nopţi de neuitat.

Doamnele şi domnişoarele pun mare preţ pe hainele pe care le poartă de Revelion. Pentru cele care nu s-au hotărât deocamdată cum să se îmbrace de Revelion, designerul Mona Predescu vine cu o serie de sfaturi.

Multe paiete, aceasta este una din recomandările designerului pentru noaptea de Revelion. De asemenea, pentru cele care visează să arate cu adevărat "regal" la petrecerea de Revelion, designerul recomandă rochiile de catifea. Aceasta le vor pune doamnelor şi domnişoarelor în evidenţă gustul rafinat. De Revelion orice femeie trebuie să strălucească, aşa că pentru cele îndrăzneţe, care vor să iasă din tipare, designerul Mona Predescu recomandă rochiile de colecţie care aduc unicitate.

"Pentru noaptea de Revelion, le recomand doamnelor să-şi aleagă ţinuta în funcţie de locaţie. Dacă aleg să petreacă într-o locaţie deosebită, într-un restaurant, atunci pot opta pentru o rochie lungă din catifea, accesorizată cu o broşă. Se poartă foarte mult broşele. Dacă aleg să meargă într-un pub sau, de ce nu, cu pietenii acasă, atunci le-aş recomanda o rochiţă scurtă dintr-un material preţios, brocard sau catifea (...) Dacă vor să fie diferite, să îndrăznească mai mult, atunci le-aş recomanda o rochie de colecţie", a declarat pentru MEDIAFAX Mona Predescu.

Dacă pentru a fi speciale trebuie să urmaţi sfaturile designerilor, tradiţia spune că, la fiecare început de drum, aşa cum este considerat şi anul cel nou, trebuie să ţineţi cont de o serie de superstiţii. Astfel, pentru a avea noroc, iubire şi bani în noul an, nu trebuie să vă rezumaţi la a fi frumos îmbrăcate. Tradiţia spune că în noaptea de Revelion este bine să purtaţi ceva nou, ceva roşu, dar să vă prindă 12 noaptea şi cu bani în buzunar pentru a fi unul prosper. Hainele noi vă ajută ca în următoarele 365 de zile să primiţi cât mai multe cadouri. Roşul este culoarea veseliei şi a dragostei, aşa că obiceiul spune că dacă vă îmbrăcaţi în roşu veţi avea un nou an norocos şi plin de iubire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici