Reportaj realizat de Cristian Tudor Popescu cu Nae Caranfil pe platoul de filmare la "Closer to the moon" - VIDEO

Două zile m-am aflat în curtea din spate a vechii Politehnici bucureştene Polizu, transformată prin bunavoinţa doamnei rector Ecaterina Andronescu, în noua lume a lui Nae Caranfil sau Naestro, cum îi spun actorii.

505 afișări
Imaginea articolului Reportaj realizat de Cristian Tudor Popescu cu Nae Caranfil pe platoul de filmare la "Closer to the moon" - VIDEO

Reportaj realizat de Cristian Tudor Popescu cu Nae Caranfil pe platoul de filmare la "Closer to the moon" - VIDEO

Closer to the moon este răspunsul de artist al lui Nae Caranfil la una dintre cele mai ciudate enigme ale comunismului românesc: ce să facă în 1959 nişte comunişti ilegalişti evrei cu milioane de lei furaţi din duba Băncii Naţionale?

Video gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici