Reprezentanta Argentinei a câştigat concursul Miss Cupa Mondială 2010 - GALERIE FOTO

Reprezentanta Argentinei, germanca Jennifer Schermann, a fost aleasă sâmbătă Miss Cupa Mondială 2010, în urma unui concurs realizat în oraşul Rust din Germania, informează presa internaţională.

90 afișări
Imaginea articolului Reprezentanta Argentinei a câştigat concursul Miss Cupa Mondială 2010 - GALERIE FOTO

Reprezentanta Argentinei a câştigat concursul Miss Cupa Mondială 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânăra blondă de 17 ani a putut reprezenta Argentina deoarece tatăl ei este agentinian.

La concurs au participat tinere cu vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, reprezentând cele 32 de naţiuni calificate la Cupa Mondială din Africa de Sud.

GALERIE FOTO

Premiul a constat într-un cec de 5.000 de euro şi o excursie în Egipt.

Katerina Giannoglou, de 28 de ani, reprezentanta Greciei a ocupat locul 2, urmată de olandeza Avalon-Chanel Weijzig, de 20 de ani.

În 2006, la prima ediţie a Miss Cupa Mondială, câştigătoarea a fost reprezentanta statului Togo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici